On Line

Novinka v naší škole !
Přicházíme s plně distanční On_Line formou výuky interirérového designu se zachováním zozsahu a kvality ročních ateliérových kurzů. Tento způsob výuky jsme rok simulovali a dnes máme lekorský tým připravený a proškolený tak, abychom mohli kvalitně učit naše studenty také formou výuky v onlajnu.
 

Jak to probíhá?

Výuka probíhá v reálném čase s lektorem v limitované studijní skupině. Studenti se zapojují aktivně do výuky prostřednictvím video konference a četu. Součástí výuky jsou e-mailové komunikace a sdílení studijních materiálů, zadání a hodnocení "ateliérových cvičení" v prostředí aplikace Google Classroom.

Pro distanční výuku využíváme prostředí Google MEET kam jsou studenti pozívání na jednotlivé lekce s danými lektory. Celá výuka je tak vysoce interaktvní.

Nejedná se o pasivní náhled do onlajn nahraných lekcí ale o aktivní výuku ve virtuálním internetovém prostředí.

 

Obsah kurzu - tematické bloky

 

  1. Koncept a inspirace  /  2. Historie bydlení a designu  /  3. Sociologie bydlení  /  4. Technické kreslení  /  5. Styly a trendy  /  6. Skicování a SketchUp  /  7. Plánování prostoru  /  8. Materiály a konstrukce  /  9. Barvy  /  10. Počítačové projektování a 3D  /  11. Počítačová vizualizace  /  12. Dekorace a textil  /  13. Realizace návrhu  /  14. Prezentační a komunikační dovednosti  /  15. Portfolio a plánování praxe  

 

Aktuální termíny 

aktuálně není termín vypsán

Registrujte se přes registrační formulář vpravo.

 

Kapacita

Kapacita On_line kurzů je 10 - 12 míst.

Pouze řádnou a včasnou registrací si zajistíte zařazení do kapacity výukového programu. Registrace on-line formulářem je nezávazná. Uhrazením registračního poplatku 5.000 Czk si rezervujete místo v kapacitě studijního programu.

 

Program

260 výukových hodin  /  15 tématických bloků = 45 výukových lekcí  

+ konzultace k závěrečnému projektu 

 

Časový harmonogram

Vždy Úterý + Středa od 16.00 do 20.00 hod.

( výuka probíhá každý týden, termínový rozvrh je vyspád dopředu )

 

Místa konání

Google MEET + Google Classroom

 

Cena

75.000 Kč + Registrační poplatek 5.000 Kč

Cena zahrnuje odborný program, odkazy, inspirace a doporučení, výukový materiál, licenci na 3D a garance Akademie bydlení.